RSS
 

Онлайн Резервация в Ресторант

13 Feb

2D39534382541B322014F0DA2CC95Събуждаш се в 3,00 сутринта. Виждаш красивото същество, което спи до теб  и  се сещаш, че имате годишнина.

 

 

k-bigpicИли внезапно си спомняш, че си пропуснал да запазиш детски клуб за рождения ден на халпето /а обеща на жената още преди 4 дена…./. Трябва ли да чакаш до утре сутринта, когато ресторанта, детския клуб или любимата пицария ще отвори? Не!

   

Bedroom evening - woman with laptopВече може да резервираш маса в ресторант посреднощ, рано сутрин, дори когато пишеш годиншния отчет, без колегите да чуят. Как ли? Много просто.
Онлайн резервирането  съществува от години. Най-често хората свързват онлайн резервиране с хотели. Неоспорим факт. Но интересното е, че се заражда нова мода в света на ресторантите, баровете и нощния живот. Нарича се онлайн резервация в ресторант, онлайн резервиране на маса в ресторант, онлайн резервация на бар и други сходни имена, свързани с онлайн резервация, резервиране и запазване на пицарии, барове, клубове. Не само за банкети, сватби и различни фирмени и семейни тържества, но и просто за вечеря.
Ползите от онлайн резервация в ресторант са повече от очевидни. Спестява се търсене на точни координати – адрес и телефон на ресторант, бар. Спестява се досадния разговор с някой от персонала, било то сервитьор или управител.
Но най-вече – бързо, лесно и удобно, 100% коректно предаване на необходимите данни – ден, час, вид на масата, брой хора, име и фамилия. Възможността за грешка при записването примерно на датата на резервацията е практически равна на 0.
ti0145224 stock photo reservedВсичко от което имате нужда е: смартфон, таблет, лаптоп или  компютър и две свободни минути. Онлайн резервирането на маса в ресторант е бързо, лесно и практично.
1. Избирате ресторант, бар, пицария, сладкарница, детски клуб в Бургас, Варна, Пловдив, София или друг град в България.
2. Избирате дата, час, брой на гостите.
3. Попълвате информация за контакт – име, телефон, e-mail.
След като кликнете и потвърдите резервацията, ще получите отговор с детайлите, по вашата онлайн резервация на ресторант и съответно потвърждение.

 

Остава само да се облечете по вкуса си, да оправите фризурата, да вземете портфейла и да се отправите към любимия ресторант или бар.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply