RSS
 

Ремонт на апартаменти в Бургас – идеи

18 Jul

Лято. Слънце. Море. Ремонт.

Така де, някои минават и без морето. Последните дни наблюдавам ремонтните и довършителни работи на софийски майстори в Бургас. И седя и се чудя на различен език ли говорим? Вярно, че шопският диалект няма нищо общо със странджанския. И все пак е  български?
С всеки изминал ден списъка с неща от типа “така не трябва да се прави” се увеличава. Съпругата може да стане пример за типична истерия. Съпругът може би вече преминава към  апатия и безразличие.
Има ли начин всички, които са се захванали лично с ремонт на апартаменти да запазят душевното си здраве непокътнато? Къде е ключът за успеха на съвършения ремонт, който спестява излишни разходи и нерви?
remont na apartamenti. 2jpgЗа да не се стигне до изблици на ярост, фалит или развод, специалистите препоръчват да се специалист, който да изготви проект за интериор и ремонт на апартамент. Вие определяте бюджета, а хората се заемат с това на края да ви връчат ключа за изцяло ремонтирания апартамент.
Вместо да разгръщаш амбалажна хартия, на която дизайнерски да разположиш няколко домата, краставица, сирене и задължителната лютеница, докато тече ремонта на кухнята с кеф може да се насладиш на приятната компания на спокойния съпруг/а в някой от любимите български ресторанти в Бургас. Ледено студена бира за разхлаждане е задължителна!
Решението да се наеме професионален интериорен дизайнер в Бургас, който да разбира от проектиране на интериор и ремонт на апартаменти е умно. 48 пъти мери, 6 пъти режи! И преди това се увери, че в магазина имат още от необходимия плат за завеси, допълнителна ролка тапети, и поне още 10 метра подов перваз.

 
Renovations planСъгласни сме, че сами да ремонтираме е забавно, особено по филмите, където главните герои се мацат до ушите с латекс, смеят се и се целуват. Но в реалността нещата стоят малко по-инак. Опитай се да омажеш любимия с валек блажна боя по лицето… и стой и гледай какво ще се случи!

 

 

 

 

 
remont na apartamenti. 3Ремонт на апартамент не е шега. Макар, на тази тема да съществуват редица шеги. Добре, че е шегата да си кажем истината.
За основните принципи на ремонта отделихме цяла статия.

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply