RSS
 

Rosé Ресторант в Бургас сред номинираните от сп. Бакхус за Ресторант на Годината

05 May

Restaurant of the Year Bakhus MagazineВече 13 години списание Бакхус  провежда конкурс за Ресторант на годината. Призът в която и да е от шестте категории означава само едно – Ресторантът, спечелил първо място в категория Ресторант на годината, Най-добър хотелски ресторант, Дебют, Авторска кухня, Вкусно място или Най-добра селекция на напитките,  поддържа високи стандарти и е отличие за професионализма на ресторантьорите, готвачите, сомелиерите и целия екип на заведението.
Изключително щастливи бяхме да видим, че сред 20-те финалисти за Ресторант на годината 2013  на сп. Бакхус е попаднал и един от любимите ни ресторанти в Бургас – ресторант Rosé, Бургас.

 

 

rosé reatsurant burgasRosé е единствен по рода си  ресторант в Бургас. Изтънчен и фин. Разположен на най-оживената пешеходна улица в Бургас, ресторант Rosé носи усещането за уютен френски ресторант в тиха улички из Париж. Ястията, които предлага ресторант Rosé имат свой неповторим деликатен вкус, а обслужването е безупречно и деликатно. Ресторант от висок клас, често посещаван от чужденци и туристи в Бургас.

Ресторант Розе е сред любимите ни изискани и стилни ресторанти в Бургас – ресторант W Bar & Dinner, Salini. Към тази подбрана селекция можем да добавим благодарение на неговия интериорен дизайн на ресторант Приморец Бургас.

Местните жители някак се плашат от фината атмосфера и елегантния интериорен дизайн на ресторант Rosé. Може би в Бургас не сме свикнали да глезим себе си. Защото именно това предлагат в ресторант Rosé – да ви поглезят. Да доставят кулинарно удоволствие и послевкус от прецизно подбраното вино, които остават в спомените за дълго и носят лекия привкус на онази тихичка френска мелодия, която се разстилаше нежно около гостите на ресторант Rosé Бургас.
Очакваме с нетърпение края на май, когато журито на списание Бакхус ще обяви имената на печелившите. И сме уверени, че  ресторант Rosé Бургас ще е сред тях!

 

 

 

/снимки: списание Бакхус и ресторант Rosé Бургас/

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply