RSS
 

Ресторант за рожден ден парти

10 Apr

how old Рождения ден наближава. Не, че не харесвам да остарявам. Би ми се искало, заедно с това да помъдрявам или поне малко да ми идва акъла в главата. За съжаление това рядко се случва. Предполагам същото важи за повечето от вас. Въпрос? Може ли да направим нещо по въпроса? Отговор. Не! Ами в такъв случай, какво друго остава освен да празнуваме?
Аз харесвам парти за рожден ден. Всъщност, аз харесвам всякакъв вид парти – сватби, именни дни, парти за новородено, събиране с приятели, парти с повод и без повод.
И тогава защо се схващам толкова, когато стане време да измисля моето парти за рожден ден? Никога не съм харесвала организацията  и приготовленията около моя рожден ден. Все ми се е искало някой от семейството или приятелите да ми спретне парти изненада. И това никога не се случва.
Както  повечето, и аз трябва да реша какво да правя. Дали да организирам домашно прати, или е по-добре да празнувам в подходящ ресторант за рожден ден в Бургас? Или пък да прескоча яденето, и да се метна направо на пиенето с аверчетата в някой як нощен клуб в Бургас. Май най-добрата идея е да събера фамилията за едно семейно тържество в някой приятен ресторант в Бургас.
Все още имам около 24 часа да измисля какво ще бъде тази година. И междувременно нека помисля кои са най-подходящите  и идеални ресторант в Бургас за празнуване на рожден ден.
Да започнем с Бирария Булевард. Ресторант  Булевард е приятно и симпатично място, където може да се съберат много хора. Храната е вкусна, а пиците превъзходни.
Друга опция може да е Ред Фокса, както му казваме между приятели. Ресторантът е познат повече като Red Fox Pizza and Pub. Има фиксирано меню. Но въпреки това всеки ден собствениците, които старателно се грижат да внимателното обслужване и доброто качество на храната добавят по още някои вкусни сезонни ястия или дневно меню от прясна риба. В Red Fox Pizza and Pub максималната бройка приятели, които може да поканиш е приблизително 10. Ресторант Red Fox Pizza and Pub е малък и чаровен, затова колкото по-малко хора са гостите на партито за рождения ден, толкова по-комфортно ще се чувстват всички. Без значение колко е натоварено и пълно, в Ресторант Red Fox Pizza and Pub винаги ще получите необходимото лично отношение, внимание,  и естествена вкусна италианска храна. Не можем да кажем, че Red Fox Pizza and Pub е типичен италиански ресторант, с огледн на менюто. Но като амосфера изключително ни напомня на малък и симпатичен, уютен италиански ресторант, разположен в спокоен ъгъл, на крачка от натоварената туристическа пешеходна улица.
Преди години празнувах рожден ден в италиански ресторант Incanto Бургас. Маринованите свинци ребърца, гарнирани с печени картофи със специални билки бяха повече от божествени. Жалко, че вече ги няма в менюто. Ако искате да празнувате рожден ден или друго семейно тържество в този италиански ресторант в Бургас, аз препоръчва резервацията на маса да е за делничен ден. В противен случай, ако ще празнувате през уикенда в ресторант Incanto Бургас, рискувате да слушате досадните, или кой знае, може пък интересни, истории на италианците от съседната маса. Аз обожавам този италиански ресторант.  Incanto  за мен може да се нарече дизайнерски романтичен ресторант в Бургас. Атмосферата е интимна. Понякога, когато е препълнето, дори твърде интимна за моя личен вкус.
Ако искате да пръснете повечко пари или предпочитате луксозен ресторант в Бургас,  с претенциозен официален дух, то тогава препоръчвам Ресторант Нептун в Бургас. Само се уверете, че сте направили резервация за ресторант Нептун предварително.
Да речем, че сте почитател на българската кухня. В този случай, най-доброто място за мен е достатъчно известната на всички Теньова къща в Бургас. Всичко тук от чиниите, покривикте за маса, интериора, интериорните декорации, стила, тоалетните са традиционно български. А ако рождения ви ден е лятото, то градината ще подейства толкова разхлаждащо, че ще може да си отпуснете душичката с още едно или две питиета повече от предвиденото.

birthday partyНа прима виста това са някои ресторанти за празнуване на рожден ден. А когато вечерят приключи, а нощта тепърва предстои, хайде да отскочим до някой бар или нощен клуб в Бургас.
Ако партито за рождения ден е в ресторант Нептун, просто на тръгване свийте леко в страни към вратата на Бар Нептун Бургас.
Друга опция е Backstage Club. Бар без име Бургас е супер място за парти, особено петък и събота, когато гостуващи банди забиват лайф. На кеф сте за Dj парти, е Kashmir Bar ви очаква.

Мисля, че аз успях да взема решение къде и как  да празнувам рожения си ден. Ще се видим там! А сега чао и до довечера!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply