RSS
 

Бирено коремче – още идеи как да се сбогуваш с него

12 Mar

Има ли нещо по-хубаво от стегнато женско дупе, готини цици и плосък корем.  Само бирата на корем може да се сравни с тях. Но не и бирения корем.
Ако вече си опитвал всички методи в първата част*, но резултатите са далеч от очакваните, мислим да ти дадем още някой дребен трик. Струва си да пробваш, дори и ако не си успял да се лишиш от най-важното в менюто – бирата.

Средно в една бутилка бира се ширят 100 калории. Горе долу колкото в една шоколадова бисквита. Пиенето на четири бутилки бира отива е равносилно на един Big Mac. Ами ако на вечер пийваш в компания или сам 6-7?
За да свалиш биреното коремче, трябва да изгориш всички калории, които са се захванали здраво около кръста ти. Казваш, че любовните дръжки са секси? Вярваш ли си? Ако да – добре, може да спреш до тук. Но ако четеш това, значи някои съмнения се прокрадват в главата ти.
Вместо да се харчиш за хапчета за отслабване, фитнеси и хранителни добавки, пробвай следните трикове:

Трик 1. Паркирай колата няколко пресечки встрани от дома/офиса. Така освен, че ще повървиш, ще включиш движението в ежедневието си. Но и ще спестиш пари от синята зона и зелената зона. Същото важи, ако си с градски транспорт – просто слез спирка две преди крайната. Още по-интересно ще е, ако и някоя готина мацка/младеж ти прави компания.

Трик 2. Използвай краката си вместо асансьор. Стълбите са далеч по-приятно изживяване от препълнения асаньор. И тук важи правилото за готино маце, което да се качва пред теб. Гледката си заслужава.

Трик 3. Смени кафето със зелен чай. Дава повече енергия. Чудесен е за стомаха.

Трик 4. Хапвай по-бавно. Вместо да се нагълташ като мисирка, дъвчи повече време хапките. Така ще изглеждаш по-сдържан, умерен, а и ще дадеш време на стомаха да ти каже, когато се е нахранил.

Трик 5. Помниш ли онова с пиенето на вода? Пробвай да изпиваш по една чаша преди и след сън. Така ще пречистиш организма.

Трик 6. Ако ти предстои обилна вечеря, опитай се да уговориш по-ранен час. Така хем ще дадеш време на стомаха си да преработи храната, хем ще остане време и за забавления след това.

Трик 7. Помисли как седиш на бюрото, или докато си в къщи. Един от най-добрите начини за стягане на корема е да упражняваш малко коремните си мускули. Лесно и без фитнес. Редувай стягане и отпускане на корема за по няколко секунди, без да задържаш дъх. Повтаряй същото в продължение на 5 минутки няколко пъти на ден.

Последното е изпитан женски трик. Но ако не друго, поне ще ти придаде по-мъжествен вид когато минава някоя готина колежка.

Ако нищо от това не подейства достатъчно, пробвай със секс. Той винаги помага! Ако не смъкне биреното коремче, поне няма да ти пука повече за него, щом такова готино гадже ти е вързало.
Желаем ти успех!

*?p=223

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply