RSS
 

Италианският мъж – Още по-представителна извадка :)

04 Feb

78735489b1ef4195ba58fe649ca1d93a  Както казахме в  Италианският мъж – Средностатистическа извадка, италианците имат свой италиански стил на поведение, не знаем дали са модел за подражание, но със сигурност са стереотип.

Чували сме същото и за италианските мъже и стериотипа им с жените. Дон Жуан,  Казанова, просто Италианци в Бургас

 

 

 

 

ruth-orkin-italian-men-stare* Поведение при срещи с другия пол – свалка по италиански
След обстойно наблюдение, свидетелства на очевидци и сведения от първа уста заключихме: Съществуват два типа италианци: Италианци, които са плахи, леко смотани, плавни и неуверени свалячи и Италианци, които са нахакани, нагли, самовлюбени и директни свалячи.
Прочетохте ли добре? И двата вида италианци са свалячи. Няма начин да мине жена, и да не бъде удостоена минимум с поглед и усмивка. От там вариантите са заглеждане, оглеждане, заговаряне. Мили дами, ако имате неблагоразумието да отговорите….ще се случи заигравка по италиански. Чаровни са, мамка им. Английският им е далеч от зле..много е зле. Но и италианският език върши работа…. Ако очаквате, обаче, да чуете нещо различно – грешите. Използват едни и същи реплики и комплименти, най-често дословни цитати от Галатео – или кодексът на италианския джентълмен, Данте Алигери и Животът е Красив. Това, в комбинация със стадартните вметки за красивите очи, тялото на манекенка, хубавата коса…

Италианският мъж е екзотика. А дали италианците са добри любовници… е, някои може и да са. Други със сигурност не стават.
Тук следва да цитирам думите на една мила руска девойка: Ах… какви мъже има в България!!! Такива силни, истински мъже! Моля те, хайде и утре да излезем и да дойдем да погледаме български мъже в твоят любим бар в Бургас!!! Погледнах нея, погледнах гаджето й – типичен италиански мъж от Южна Италия, смигнах и попита – ами той? Отговорът беше покъртителен: Ех…те италианските мъже…са италианци.. Нали ги знаеш – дай им да говорят за италианска храна, пица, паста, любов… Ама да говорят за любов… Добави – и вино. Да, и италианско вино….Спрях до тук. Но тя май имаше предвид, че италианският мъж е слаба ракия.

 

8058_FRA* Поведение при покана  – на гости по италиански
/това е вслучай, че ти си единственият гост/ Идилия, романтика, страст, нежност… която е твърде вероятно да се развие по сценария на така познатия филм от СицилияПрелъстена и изоставена. Но може би за някои си заслужава да се опита. Романтична вечеря с италианец в дома му. Коя жена не копнее или поне мечтае за това. Ястията ще са от италианската кухня – там са най-уверени. Виното ще е перфектно съчетано с типа на ястието. Очаквайте високо качество и класа. Целта все пак е да ви омаят и омагьосат. И ще успеят. Странно как, но им се отдава. С думи, жетсове, тембър. Ще бъдете обгрижена с внимание, засипана с комплименти. Свещите са задължителни. И разбира се десертът… десертът е по желание. Ако пожелаете да си тръгнете – няма да ви спрат. Но, хайде на бас, че любопитството е по-силно от здравия разум. И на сутринта ще можем да си говорим добри любовници ли са италианците.

 

 

Sedotta-e-abbandonata* Семейно положение по италиански
Най-често застъпеният семеен статус на италианците е женен. Женен с деца. Разведените са рядкост. Просто защото за развод по италиански се чака около 5 години. А и са си свикнали на номерата. Ако търсите халка – може би няма да откриете. Когато жената и децата на италианеца не са наоколо – брачната халка е във ваканция.

 

 

 

 

Ако въпреки всичко искате да си пробвате късмета с италианец, да завъртите авантюра или заигравка – вече споменахме, къде може да откриете италианци в Бургас.
В случай, че не ви се нравят условностите и усложненията, или компанията на други кръжащи около вашия мъж жени – вместо на италианец, отдайте се на вкусна италианска храна в някой от превъзходните италиански ресторанти и пицарии в Бургас.

А ние препоръчваме:
Incanto
Luxor Ristorante Italiano
Gusticceria foods

 

/Снимки -  кадри от любимият ни филм Sedotta e abbandonata – в превод “Прелъстена и Изоставена” …и интернет… нашите отново не са за показване…/

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

 
 
  1. Италианският мъж – Средностатистическа извадка « Provereno.bg блогЪТ

    February 4, 2014 at 4:21 pm

    […] нещо съвсем различно, което ще прочетеш описано тук/ * Поведение на излизане – нощен живот по италиански […]