RSS
 

Трифон, Валентин или Негово Величество Футболът!

13 Feb

Мисля, сам започна да се досещаш кой ще победи!

Шампионска лига!

Тази 2012 г., 14 февруари се пада вторник. И не кой да е вторник. А вторник, в който се срещат Bayer Leverkusen срещу FC Barcelona. А, сега де!
И тук стигам до същината на проблема.

Скъпи читателю, ако ти си един от тези вечни фенове на футбола и бирата и ако си сам –  честито!
Но ако си женен, обвързан, ако има някое женско/мъжко същество около теб, което ще се опитва да ти покаже червена пухена възглавничка във формата на сърчице и да те лигави колко много те обича…бля..бля… Загазил си!
Предполагам, не ти трябва още едно напомняне. Сам си знаеш положението.

И тук идва моя милост, доброто херувимче /пу, че звучи лигаво/,… добре де, съдията който да те върне в играта. И повярвай ми – шансовете да спечелиш със завидна голова разлика се увеличават тройно.

Ето рецептата за хеттрик:
Цел: Да гледам мача с яка компания и бира.
Проблем: Романтика , вечеря, специално отношение.
Решение: Съобщаваш на половинката: Ти си специален човек за мен, и аз искам този ден да бъде специален. С теб знаем какво имаме предвид /мач, бира, секс/. Приготвил съм ти изненада – специална вечеря. Още тук атаката е започнала, и се централния нападател е повел топката с такъв финт, че е излязал сам срещу вратаря и се готви да вкара първи гол!

Какво ще сготвиш – палачинки! Неочакван обрат – втори гол! Всички обичат палачинки. Искат старание, внимание, отношение.
Обаче, нали ме кефиш, ще ти дам долу супер рецепта за бързи, лесни и най-вече вкуси палачинки с бира.

Резултатът: Половинката ти е във възторг от вниманието. Когато види кулинарната ти изненада /е, може и да не успееш с обръщането във въздуха/, тогава ще ти е вече в краката. А ти си готов с мезето за мача. Бирата е в хладилника /и в храната/.
След такова изпълнение, приятелю, задължително получаваш авантаж и пускаш телевизора на въпросния канал, където дават шампионска лига! Трети гол!

Току, виж мачът в хола ти се е развил като Tottenham срещу Newcatle  – 5:0… Последните два гола – еми твоите хора са победили,  и си получил секс.

Това е!

Както се казва – да отпразнуваме заедно любовта към футбола!

И ако случайно, е станал гаф, и са ти дали два жълти или директно червен картон – тогава едно е сигурно, ще си гледаш мача на спокойствие с бира в ръка. А и всеки път се намира приятел, с който да споделиш тези моменти :)

Ето и рецептата:
100 гр. брашно
1 лъжица захар
2 яйца
2 лъжици олио
300 мл прясно мляко
3-4 лъжици бира

Смесваш всичко в една купа, така че да стане рядка течна смес. После мяташ  тигана на котлона. Изсипваш един черпак от сместта /може и чашка/ да покрие дъното на тигана, след минутка обръщаш. Вадиш.
Съставките може да варират малко, както и времето на печене, но пък в най-лошия случай ще се получи нещо негодно за ядене. Какво толкова.
Другият вариант е да метнеш пиле или пържолки с малко подправки /сол, черен пипер/, олио и чаша бира във фурната и да ги извадиш, когато се изпекат.

Както казахме, грешки са допустими. Но поне желанието ще бъде оценено.

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply