RSS
 

Мъже, Внимание!!!

15 Dec

Полицията предупреждава всички отправящи се към кръчмата, клуба, бара да бъдат нащрек и да  са предпазливи, когато жена им предложи питие. На пазара е пусната нова дрога, наречена „Бира”. Използва се от много жени, за да заграбят нищо неподозиращия мъж.

Дрогата е обикновено под формата на течност с пяна, и се намира лесно. Открива се в бутилки, кенчета, наливна. „Бирата” се използва от жени – сексуални хищници на партита и в барове, за да преследват и докопат набелязаната мъжка жертва, след което да я завлачат у дома и да правят секс с нея.

Обикновено, е необходимо някоя жена да убеди мъжа да пие няколко „бири”, и след това иска от него неагажиращ секс.

Мъжете се оказват безпомощни срещу такъв подход. След няколко „бири”, мъжете обикновено се подчиняват на желането да правят секс с ужасяващо изглеждащи жени, към които обикновено не биха били привлечени. След употреба на „бира”, мъжете често са с бледи спомени какво изобщо им се  е случило предната вечер. Често имат смътното усещане, че нещо лошо е ставало.

В други случаи, тези нещастни мъже са с ограбени спестявания и заключени в нещо, наречено „връзка”. Докладвано е, че в някои особено крайни случаи, жените могат да са достатъчно хитри и  дори успяват да вкарат мъжа в дългосрочен капан, включващ робство и наказание, посочен като „Брак”. Очевидно, мъжете са много по-податливи на тази измама, след като са употребили „Бира” и са били примамени чрез секс от хищническия женски пол.

Моля, препратете това предупреждение до всеки мъж, който познавате. Ако вие сте станали жертва на тази коварна „Бира” и жена – хищник, трябва да знаете, че съществуват мъжки групи за подкрепа. Можете да ги откриете във всеки град. В тях се обсъждат детайлите от шокиращата среща в открит и откровен разговор, между засегнати мъже.

За групата за подкрепа, най-близко до вас, просто потърсете „Голф игрища” в справочника.

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply